Saturday 24 September 2011



Yam Tao :)



          The main ingredient is a stove Yamtao gray freshwater species of algae in the water field. Salad vegetables, condiments and a variety of spicy pickled cabbage citrus salad Kum pickled cabbage is used instead Maแwgg eggplant eggplant Eggplant and Pona nasty boiled leaves and ginger added. Happily, fresh peppers, popular as a garnish.


Ingredient
1. Tao
2. Field crab
3. aubergine
4. Lemon grass
5. Paprika
6. The ginger
7. Pickled fish
8. Shrimp paste
9. Salt
10. Coriander
11. Onion


Side dishes
1. Morning glory
2. Bitter gourd


Steps Yamtao


1. Tao clear enough to clean the rough cut and set aside.



2. Water fish and shrimp paste together. Put the stove in a      pot, stir well and set aside to cool.



3. Pound garlic, lemongrass, galangal, chillies, followed by a   crab.



4. Put ingredients into the pot, pound it Tao, then stir well.



5. Add eggplant, lemon grass, ginger and chilli.


Tips
Cooking tips
     Prior to a tao mixed salad. Tao leave it to cool before cooking.
Tips for choosing the ingredients
     In addition to using the Field crab. Fish can also be used instead.






manipulator :)
นางสาวอรัญญา  ศรีภา  เลขที่ 11
นายพงษ์ประภัทร  ครองมณีรัตน์  เลขที่ 12
นางสาวเยาวลักษณ์  ป้องพาล  เลที่ 14
นายณัฐพงษ์ ปันติคำ เลขที่ 21
นายภัสกร ธัญสม เลขที่ 33
นายกฤษฎา  หล้าดวงดี  เลขที่ 34
M.4/6



No comments:

Post a Comment